Qui som i que volem

La Crida per Sabadell som un moviment assembleari d’esquerres i transformador que treballa des del carrer i des de l’Ajuntament per construir un nou Sabadell.

QUÈ VOLEM?

Des de la Crida per Sabadell posem el nostre granet de sorra per aconseguir que els sabadellencs i sabadellenques s’organitzin i lluitin per agafar les regnes dels barris i la ciutat i posar les institucions al servei d’aquests.

Per fer-ho possible treballem dia a dia amb un peu al carrer i un altre a les institucions:

Des del carrer a través de campanyes i arrelament al territori participant amb els col·lectius que més el coneixen.

Des de les institucions, com a tercera força política al consistori exercint una oposició per garantir una transformació social que generi una ciutat per a les persones a Sabadell segons uns eixos indispensables:

  • AUDITORIA CIUTADANA A L'AJUNTAMENT

Fem fora la màfia.

Llums i taquígrafs a la corrupció política i econòmica. Hem de portar tots els corruptes als tribunals i destapar les irregularitats dels gestors que fa massa anys estan utilitzant la seva condició de representants polítics en benefici propi i en contra dels interessos generals de la ciutadania.

  • ATURAR LA SITUACIÓ D’EMERGÈNCIA SOCIAL

Aliment, habitatge, sanitat i educació.

Presentant propostes d’alternatives reals i, si cal, desobeint les lleis que perpetuen aquest sistema econòmic desigual. Posant els drets socials i el benestar de les persones en l’eix central del debat polític.

  • DEMOCRATITZAR L’AJUNTAMENT

Institucions al servei de les persones.

Convertir-les en una eina al servei de la ciutadania amb la màxima transparència. L’Ajuntament ha de ser una eina d’intervenció social que fomenti la participació ciutadana en les decisions polítiques que ens afecten.


Com funciona la Crida a lʼAjuntament?

Les tasques que la Crida realitza a l’Ajuntament de Sabadell es coordinen a través del grup municipal. El grup municipal és alhora un espai físic i un punt de trobada, situat als baixos de l’Ajuntament de Sabadell, en el que hi treballen dues persones tècniques que es dediquen a coordinar totes les tasques de les regidores de la Crida i la comunicació d’aquestes amb la resta de l’organització així com amb els ciutadans i ciutadanes. 

L’horari d’oficina d’aquest espai és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h. Per contactar­-hi ho podeu fer a través del telèfon 93 745 31 27 o del correu [email protected]

Alhora, organitzativament, aquesta coordinació es du a terme a través de dos espais de trobada i debat: l’assemblea de grup municipal i el grup municipal ampliat.

L’assemblea de grup municipal està composta per les tres regidores de la Crida i les dues persones que fan de tècniques del grup municipal i es reuneix cada setmana. En aquesta, es coordinen les diferents agendes, tasques i propostes que es fan des de cada àrea així com es traslladen les propostes i problemàtiques més urgents que sorgeixen des del carrer.

El grup municipal ampliat està compost per les tres regidores, els dos tècnics del grup municipal i una desena d’adherides de la Crida que s’han presentat com a voluntàries. Aquest espai serveix per assessorar els regidors i regidores, entorn els temes d’actualitat i les tasques que realitzen en el seu dia a dia.

Les nostres regidores

Nani Valero Moreno

“Viu al barri de Can Puiggener Educadora, interina. Membre de les Bruixes del Nord i compromesa social i políticament per millorar la vida de la gent de Sabadell.”

Nani Valero Moreno

Anna Lara Llonch

“Viu al barri de la Creu Alta Aprenent de cooperativista i politóloga. Vinculada a la cultura popular de la ciutat, a l’organització familiar a les escoles i al teixit cooperatiu de Sabadell.”

Anna Lara Llonch

Oriol Rifer

“Mestre, activista del Tallaret i del moviment associatiu a la Creu Alta. Per una Sabadell que ofereix cultura i educació per tothom.”

Oriol Rifer

Aurora Murillo

“Viu al barri de la Roureda. Mestre de primària, actual regidora, gegantera i grallera. Per una Sabadell cultural, viva i rebel.”

Aurora Murillo

Allan Contreras

“Membre de l'Obrera i activista pel col·lectiu migrant i per la llengua catalana. Per una Sabadell que doni resposta a les veïnes i veïns del Sud.”

Allan Contreras

Carmina Carreras

“Treballadora social i cooperativista de Teixit de la Terra. Per una Sabadell que respecti, cuidi i valori la vida de les persones.”

Carmina Carreras

Carlos Torres

“Carter vinculat als moviments socials i polítics de Sabadell. Per una Sabadell que té en compte les majories socials.”

Carlos Torres

Pau Avellaneda

“Geògraf urbanista i professor investigador de la UAB. Membre de Peus. Per una Sabadell sostenible, saludable i inclusiva.”

Pau Avellaneda

Sandra Alcaide

“Integradora social, de la La Llar del Vent i compromesa amb el dret a l'habitatge. Per una Sabadell on cap persona se senti exclosa per la situació econòmica.”

Sandra Alcaide

Laura Àlvarez

“Militant de Justa Revolta, feminista i jurista especialitzada en violència de gènere. Per una Sabadell feminista i sense violència masclista.”

Laura Àlvarez

Guillem Fuster

“Membre del Govern del Consell de la República. Per una Sabadell amb cultura a tots els racons de la ciutat.”

Guillem Fuster

Eva Grau

“Membre d'el Tallaret i psicòloga. Per una Sabadell al costat d'entitats i col·lectius de la cultura popular.”

Eva Grau

Àlex Verdejo

“Membre de la COS Vallès i del Moviment Popular de Sabadell. Per una Sabadell que municipalitza els serveis públics.”

Àlex Verdejo

Rubén Cantó

“President de l' Associació de veïns de La Creu Alta, vol una millor gestió pública de l'espai. Per una Sabadell amb bona gestió pública i responen a les demandes de veïnes i veïns.”

Rubén Cantó

Elvi Màrmol

“Presidenta de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, activista pel dret a l'habitatge i els drets humans. Per una Sabadell que garanteixi l'habitatge com un dret fonamental.”

Elvi Màrmol

Eric Laredo

“Membre de Recuperem el Nord , de la COS Vallès i un d'Els nou de Lledoners. Per una Sabadell també social i present també als barris del nord.”

Eric Laredo

Noemí Isas

“Apassionada de l'educació i de la cooperació internacional. Per una Sabadell educadora, coeducadora i inclusiva.”

Noemí Isas

Lluis Brunet

“Traficant d'imatges i ètica, compromès amb la independència de Catalunya. Per una Sabadell cultural, ètica i sostenible.”

Lluis Brunet

Georgina Monge

“Politòloga especialitzada en feminisme i sòcia de Can Capablanca. Per una Sabadell lliure de violència contra les dones.”

Georgina Monge

Paco Rincón

“Tècnic en prevenció, treballador municipal i sindicalista. Per una Sabadell més neta i cultural.”

Paco Rincón

Patricia Julian

“Integradora social, referent als barris de Can Puiggener i Ca n'Oriac Per una Sabadell dels barris, de totes les cultures i per tothom.”

Patricia Julian

Helena Vázquez

“Membre de l'obrera, advocada per garantir els drets laborals. Per una Sabadell lliure de feixisme i d'espais autoorganitzats.”

Helena Vázquez

Miguel Moreno

“Treballador municipal, maratonià i pintor. Per una Sabadell on l'esport estigui obert a tothom”

Miguel Moreno

Marga Rodríguez

“Militant de Justa Revolta, compromesa amb el feminisme, l'antiracisme i l'anticapitalisme. Per una Sabadell feminista i antiracista.”

Marga Rodríguez

Dàmaris Castillo

“Mestre i defensora d'uns serveis 100x100 públics. Per una Sabadell que prioritzi l'educació per tothom.”

Dàmaris Castillo

Teresa Llamas

“Presidenta de l'associació de veïns de Gràcia. Per una Sabadell cultural i amb barris dignes.”

Teresa Llamas

Oleguer Presas

“Economista i membre de l'escola de futbol La Caserna. Per una Sabadell solidària i inclusiva.”

Oleguer Presas

Sebastià Ribes

“Regidor amb l'alcalde Antoni Farrés. Divulgador d'energies renovables. Per una Sabadell solidària i inclusiva.”

Sebastià Ribes

Virginia Domínguez

“Regidora durant 8 anys d'Entesa per Sabadell. Per una Sabadell lliure de corrupció.”

Virginia Domínguez

Isidre Soler

“Activista per una ciutat, un país i un món millor. Per una Sabadell que dona vida al seu llegat cultural.”

Isidre Soler

Maties Serracant

“Alcalde de Sabadell per la Crida 2017-19, geògraf i ecologista. Per una Sabadell verda i amb qualitat de vida.”

Maties Serracant

Miriam Ferràndiz

“Exregidora, sociòloga especialitzada en estudis de gènere. Per una Sabadell feminista, i en contra del masclisme i la LGTBI fòbia.”

Miriam Ferràndiz

Lluis Perarnau

“Militant actiu i exregidor de la Crida. Per una Sabadell activa i combativa.”

Lluis Perarnau

Albert Boada

“Politòleg, exregidor d'Economia a l'anterior mandat. Per una Sabadell sense clientelismes, més justa i antifeixista.”

Albert Boada

Paqui Garcia

“Represaliada política pel franquisme i Bruixa del Nord. Per una Sabadell antifeixista sense discursos d'odi.”

Paqui Garcia