C2n1qHLWEAExcSBL’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Sabadell, amb el suport de l’àrea de Consum de la Diputació de Barcelona, ha organitzat una sessió informativa sobre les clàusules abusives imposades per les entitats financeres, que tindrà lloc avui dilluns 23 de gener, a les 7 de la tarda, al Casal Pere Quart. L’acte està adreçat al públic en general i en especial a les persones afectades directament.

Sota el títol “Reclamacions per les clàusules sòl hipotecàries i d’altres clàusules abusives”, a càrrec del tècnic jurídic de la Unió de Consumidors de Catalunya, Raimon Margalef, es detallaran les vies de reclamació de què es disposen, arran de les recents sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que obliguen els bancs espanyols a retornar íntegrament els diners cobrats per l’aplicació de les anomenades ‘clàusules terra’. En la mateixa línia, el Tribunal Suprem espanyol, ha declarat nul·les, per abusives, les clàusules relatives a les despeses d'obertura de les hipoteques.

La sessió servirà també per assessorar i resoldre dubtes a aquestes persones, tant pel que fa a les clàusules terra com les que tenen a veure amb les despeses d’obertura de les hipoteques.