VII AssembleaDes de la Crida per Sabadell us volem informar que el dissabte 19 de Setembre tindrà lloc la nostra VIII Assemblea General a partir de les 9.30 h al Centre Cívic de Can Puiggener (Plaça 1r de Maig, 1). Aquest cop ens volem trobar per debatre sobre la conjuntura del moment actual i quins hauran de ser els propers passos que haurà de seguir la Crida en l'àmbit institucional en els següents mesos. També presentarem la proposta de retorn social que, com vam aprovar anteriorment, pretén destinar una part dels ingressos de l'organització a projectes socials de la ciutat i debatrem sobre els pressupostos de 2015 i 2016.

Per fer-ho, la mesa de la Crida ha elaborat uns documents que podeu descarregar al següent enllaç:

-Documents de la VIII Assemblea General de la Crida per Sabadell.

Per facilitar la presentació d'esmenes podeu descarregar el següent document, on s'especifica el reglament per tal de facilitar al màxim la feina a la comissió redactora dels documents:

-Reglament per esmenar els documents

El període per presentar esmenes finalitzarà el proper dijous 17 de Setembre a les 12.00 h del migdia.

Per últim, us volem informar que durant l'assemblea hi haurà servei de ludoteca.

Renovem la mesa i els càrrecs de la Crida

D'altra banda, la darrera assemblea general vam aprovar una reorganització completa dels òrgans de la Crida per afrontar la situació en què ens trobem passades les eleccions del Maig. D'aquesta manera obrim un període en el qual podeu presentar-vos per optar a formar part de la mesa o encarregar-vos d'alguna de les feines específiques. Per fer-ho només heu de clicar al següent enllaç i omplir el formulari.

-Formulari per optar a formar part de la mesa o el secretariat

El procés culminarà el 19 de Setembre on les persones presentades hauran de ser ratificades per l'Assemblea General. D'aquesta manera i per facilitar el procés tancarem les inscripcions el proper dijous 17 de Setembre a les 12.00 h del migdia.

Us esperem!