A través de la votació popular aspiren a poder rebre part dels 22.000 euros que provenen del topall salarial dels i les regidores de la Crida i que es destinen a alimentar aquests projectes

CfYEuGYWwAE6TZiUna trentena de projectes de transformació social opten a rebre l’ajuda econòmica del Retorn Social de la Crida per Sabadell, després que aquest passat 1 de maig hagi acabat el període de presentació d’aquests projectes. Aquest volum de participació en la primera convocatòria d’aquestes característiques ha estat considerat com “un veritable èxit” per l'organització política. En paraules de Lluís Perarnau, portaveu de la formació rupturista, “el gran nombre de projectes presentats ha desbordat les nostres previsions inicials”. Segons Perarnau es tracta de “projectes molt diversos d’arreu de la ciutat que mostren la riquesa associativa i d’organitzacions populars de Sabadell”.

A partir d’aquest moment serà el grup de seguiment del retorn social, conformat per diverses entitats locals com COOP57, ADENC, Càritas, Actua Vallès, Sabadell per la Independència, Laboratori Social Metropolità, i grups de barris i sobiranies de la Crida, l’encarregat de valorar els diversos projectes i analitzar si aquests compleixen les bases del concurs públic. Un cop realitzat aquest procés, tots els projectes que compleixin els requisits podran ser votats a través d'internet per tots els sabadellencs i sabadellenques, entre l’1 i el 15 de juny.