L'Ajuntament dóna suport a la decisió de rescindir el contracte amb Acciona després dels greus incompliments i increments de cost injustificables per part de l'empresa

 

L’Ajuntament de Sabadell dóna suport a la decisió presa per la Corporació Sanitària del Parc Taulí de rescindir el contracte amb l’empresa Acciona per les obres del projecte Taulí Gran Via, “després de les serioses i insalvables dificultats que s’han presentat entre la institució sanitària i la constructora” tal i com aquest matí ha fet públic el Consorci. Dificultats motivades per “l’increment del cost pel qual es va adjudicar l’obra, que no s’ha considerat justificat des del Parc Taulí i que no ha estat avalat per la direcció facultativa del projecte”.

D’altra banda, el Consistori celebra la decisió d’avançar, de forma immediata, una part dels treballs previstos amb l’objectiu de minimitzar al màxim l’impacte que els treballs puguin tenir en l’entorn del Servei d’Urgències.

D’aquesta manera es desencalla la situació d’endarreriment, que s’estava patint actualment, en l’inici de les obres de les dues noves plantes d’hospitalització de l’Hospital Parc Taulí, i que ha de permetre una ampliació de l’equipament per oferir un servei essencial per cobrir les necessitats de la ciutat. Des del primer moment, l’Ajuntament de Sabadell ha estat fent seguiment i donant suport a la Corporació Sanitària del Parc Taulí per trobar una ràpida solució a l’endarreriment en l’inici de les obres de les dues noves plantes d’hospitalització de l’Hospital Parc Taulí.

Des de la Crida per Sabadell creiem que s'ha de replantejar seriosament el tipus d'empreses que es subcontracten des de l'Ajuntament, i apostem -sempre que sigui possible- per un model públic. Les empreses privades sempre miraran pels interessos de la seva directiva.