Demà dimecres es presentaran els resultats de la votació en un acte públic, coincidint amb la seva publicació al web de votació

IMG_0879El període de votacions dels 46 projectes seleccionats en el procés participatiu del pressupost 2017 Construint ciutat, impulsat per l’Ajuntament de Sabadell, va finalitzar la passada mitjanit, amb un resultat total de 6.154 sabadellenques i sabadellencs que hi han votat. El resultat final es coneixerà el dimecres 21, a partir de les 18.30 h, en un acte públic al Casal Pere Quart.

En paraules de la regidora de Participació, Míriam Ferràndiz, “aquest procés participatiu ha funcionat molt bé perquè ha estat compartit i sentit per la ciutadania, ja que respon a les seves necessitats i té per objectiu millorar les condicions de vida de les persones. Construint ciutat ha donat l’oportunitat de treure la participació de l’excepcionalitat i situar-la a la pràctica quotidiana. Aquest és, precisament, el punt de partida per convertir la participació en una eina indispensable de l’apoderament i l’autorganització popular”.

Les votacions es van iniciar el passat 6 de setembre i el ritme de vots registrats ha estat elevat des del primer moment amb un mitjana de 500 vots diaris.

La presentació dels projectes guanyadors es farà pública el proper dimecres, 21 de setembre, a les 18.30 h, en un acte públic que estarà presidit per l’alcalde, Juli Fernàndez, i la regidora de Participació, Míriam Ferràndiz. En el transcurs d’aquest acte, que es durà a terme a la sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69), es coneixeran els projectes més votats per la ciutadania en el procés participatiu Construint ciutat.