La trobada, que s’ha fet a la Casa Duran, ha servit també per fer el retorn de la proposta  de les noves bases del procés participatiu. En el transcurs de la sessió la regidora de Participació Ciutadana, Glòria Rubio, ha explicat l’esborrany de les bases que pretenen millorar les edicions anteriors i, a la vegada, atendre les diferents propostes ciutadanes recollides.

Segons Glòria Rubio, “la ciutadania i el teixit associatiu té molts projectes i idees que poden enriquir la ciutat i ara tenen una bona oportunitat per donar-les a conèixer i mirar de fer-les realitat. La posada en comú de les bases d’un nou procés ens ha de permetre millorar la tercera edició del Construint Ciutat, que ha estat reconeguda com a bona pràctica per la Fundació Carles Pi i Sunyer, i seguir avançant en la participació real de la ciutadania”.

El passat mes de març ja es va fer una primera reunió de valoració del procés participatiu Construint Ciutat - Pressupost 2018, on entitats i ciutadania  van fer propostes per millorar diferents aspectes del procés.