La Crida comença a caminar i ho fem buscant la complicitat i la implicació de la gent.

Aquesta tardor iniciem una ronda de contactes amb més de 100 entitats de la ciutat. I comencem a desplegar-nos amb un intens calendari d'assemblees i treball.

 

 Després de la passada assemblea en què es va aprovar un document polític de partida molt potent, així com les ponències de comunicació i organitzativa, la Crida comença la primera etapa del seu desplegament. Un desplegament que ha de servir per donar-se a conèixer a la ciutat, per recollir i col·laborar amb diferents lluites, propostes i reivindicacions que protagonitza avui el teixit associatiu de la ciutat, i alhora per seguir construint i enfortint la Crida, els seus mecanismes de participació i decisió i la seva presència al carrer.

Toca redoblar esforços, anar més enllà. Aquesta tardor la Crida comença a (Re)construïr Sabadell, i ho farà des dels carrers amb tres direccions clares: prenent el pols a la ciutat a través del seu teixit associatiu, estenent i desplegament la Crida a nivell territorial, i finalment enfortint-la internament i pública.

Així cal un desplegament que ens permeti construir ponts de diàleg ferms amb el teixit associatiu, d'anada i tornada, per presentar-nos però sobretot per escoltar i aprendre. Per això al llarg de la tardor ens trobarem amb més d'un centenar d'entitats de tots els àmbits.

Obrim la crida i engeguem els mecanismes que han d'arrelar la proposta als barris i a la gent; per una banda amb la creació dels Grups territorials de zona, i per l'altraeixamplant els Grups de treball temàtics que ja porten mesos treballant.

Enfortim la proposta, fem-la més coneguda i cada cop més forta. D'aquí a un mes escollirem la Mesa, les persones que conformaran l'estructura de govern de la Crida (13 de novembre). I ha de ser àmplia, diversa, equilibrada, arrelada i forta, cal doncs seguir acumulant forces i persones a aquest nou projecte. Però cal també sortir el carrer, donar-nos a conèixer, opinar, criticar i començar a actuar.

'És l’hora dels que som pobres, aturades i precàries, sense un habitatge digne, de les persones que hem hagut de migrar, de les que volem ser escoltades, decidir i transformar la nostra realitat quotidiana. Es l’hora de recuperar la ciutat, d’auditar-la i posar-la al servei de les persones que hi viuen. És l’hora de reforçar llaços i eixamplar confiances entre els que mai hem volgut participar del repartiment, l’hora de referenciar-nos a velles i noves lluites.És l’hora de guanyar, és l’hora d’una proposta àmplia, radical i engrescadora per poder decidir-ho tot. És l’hora d’una nova majoria social i política capaç de revolucionar aquesta ciutat!'

Aquesta tardor la Crida recorre la ciutat, i ho fa per quedar-s'hi, arrelar i començar a (Re)construir-la!

Surt al carrer i participa, implica't, debat, aprèn i aporta!

 

Participa vine a les properes assemblees o apunta't a un grup de treball:

- La propera assemblea: 13 de novembre a les 19:00 al Casal Pere Quart

- Vine a l'acte de presentació públic de la Crida el 29 de novembre.

Grups de treball:

- Emergència social: Avui mateix a les 20:00 al Casal Can Capablanca.

- Participació: Dimarts 21 a les 19:00 al Velòdrom.

- Serveis Públics: Dimarts 21 d'octubre a les 19:30 al Casal Can Capablanca.

Els grups de model de ciutat i comunicació posaran data en breu de la seva próxima reunió. Si vols participar en un d'aquests grups o tens qualsevol altre dubte envian's un correu electrónic a [email protected]