Benvolguts/des

Els diferents grups de treball que preparen les ponències que es presentaran a l’assemblea oberta del 4 d’octubre hem estat treballant durant l’estiu i volem fer-vos saber que gairebé tenim enllestits les diferents ponències per a poder-los debatre i esmenar de cara a la seva aprovació a l’assemblea general de l’octubre.

Els documents que s’han estat confeccionant son tres:

  • Ponència organitzativa, en que es detalla com haurà d’estructurar-se la Crida.
  • Ponència política, en que es desenvolupa quins han de ser els objectius de la Crida per al futur proper.
  • Ponència de campanya, en que s’elabora un pla de campanya i comunicatiu de cara anar acumulant forces cap a les municipals del 2015

Els tres documents son oberts a esmenes i a la participació de tothom i el procés que plantegem per a participar-hi és el següent:

Ronda de presentació dels documents:

Des del 16 fins al 19 de setembre es faran tres reunions obertes per tal de presentar el document elaborat i recollir dubtes i suggerències.

es farà una reunió oberta per poder-ne saber el contingut i que s'expliqui per tal que la gent el pugui comprendre del tot i es puguin preparar les esmenes.

Les dates i els llocs concrets seran:

  • Ponència organitzativa. Dimarts 16 de setembre a les 7 de la tarda a la Sala 3 del CC de la Concòrdia.
  • Ponència política. Dimecres 17 de setembre a dos quarts de 8 de la tarda a l'Auditori del 2n pis del Casal Pere Quart.
  • Ponència comunicació i campanya. Divendres 19 de setembre a les 7 de la tarda a la Sala de reunions del centre cívic de la Creu de Barberà.

Esperem veure-us a aquestes reunions així com a l'assemblea general, en la que acabarem el procés d'aprobació d'aquests documents, el dia 4 d'octubre