Aprofitant el reglament de participació ciutadana aprovat fa un mes, la formació ha demanat iniciar una iniciativa popular indirecta en forma de consulta popular contra aquesta nova taxa.



La portaveu del grup municipal de la Crida, Anna Lara, ha explicat que existeixen opcions per preguntar a les veïnes que n’opinen d’aquesta taxa i que la faran servir. 


“Ja fa més de mig any que ho anem dient, aquesta nova taxa és injusta i abusiva. A més, s’ha tramitat d'amagat i no s’ha explicat a ningú per tal que no hi hagués agitació ciutadana. A això se li diu enganyar a les veïnes.


Ara que la taxa està arribant a la ciutadania i tothom està assabentat del que està passant i del que els hi suposa, la formació política ha fet la demanda d’una consulta ciutadana en la qual totes les veïnes puguin dir la seva.


Cal aconseguir d’una vegada que el PSC i Junts no es creguin impunes a tot el que fan. Governen per a totes i no per unes poques!” explica Lara


La formació política ha entrat avui una petició a l’Ajuntament per tal d'iniciar les activitats d’informació i recollida de signatures a tots els barris de la ciutat amb la intenció de no deixar a ningú enrere per la seva situació socioeconòmica


“Donarem suport a la concentració ciutadana de demà a la tarda i informem que comencem un procés per tombar aquesta taxa tal com està formulada.” Conclou Anna Lara.