Fem un pas endavant i convoquem el proper 13 de novembre per a assentar les bases necessàries per seguir amb força, organització, solidesa i un codi ètic compartit!

articlecridaEl proper dijous, 13 de novembre, es realitzarà una Assemblea Oberta a les 19h al Casal Pere Quart en la quees votaran les persones que formaran la Mesa de la Crida que, entre d'altres, inclou càrrecs de la secretaria tècnica i el grup de portaveus.

Aquesta Mesa esdevindrà l'òrgan que ha de vetllar perquè la Crida continuï avançant, implicant i apropant a més gent i col·lectius i responent, sempre, els mandats de les assemblees.

El termini per a presentar les candidatures per a aquests càrrecs està obert a totes les persones interessadeses tancarà el dia 10 de novembre, per a ser presentades i votades a l'assemblea oberta, posteriorment. Podeu presentar la vostra candidatura per a algun càrrec tècnic en concret, per a esdevenir una de les persones portaveus de la Crida o, senzillament, per formar part de la Mesa. Ho podeu fer a través del formulari que trobareu aquí.

En aquesta assemblea oberta, també s'exposarà la proposta del codi ètic que sustentarà les pràctiques polítiques i organitzatives de la Crida. Aquest document establirà els criteris de funcionament del projecte, sempre vetllant per a respondre als acords presos entre les més de 100 persones que van participar a la III Trobada Oberta de la Crida.

Sabadell viu un moment clau, sacsejada per la crisi social i econòmica i per la crisi política d'un règim corrupte fins a la decrepitud. És l'hora d'una nova majoria social i política capaç de revolucionar aquesta ciutat. Totes les candidatures seran benvingudes i us esperem el proper 13 per a seguir consolidant unes bases sòlides amb el màxim de veus i vots possible!