Sota el lema “Vine!”, pretén difondre els recursos a l’abast de joves de 12 a 25 anys

 

En el marc de les accions del Pla Local de Joventut, que proposa reforçar la comunicació amb la ciutadania, l’Oficina Jove de Sabadell ha renovat imatge i ha iniciat una campanya per donar-se a conèixer com a servei especialitzat en recursos per a joves de la ciutat i la comarca. Sota el lema “Vine!”, la campanya anima a apropar-se a l’Oficina i conèixer els diferents recursos que aquesta posa a l’abast dels nois i noies de 12 a 25 anys. Així mateix, es busca donar a conèixer els perfils que l’Oficina té a les xarxes socials per tal de difondre la informació adaptant-se als canals habituals emprats per la població jove.

Amb aquests objectius, la iniciativa s’articula a través de diferents suports com muppis ubicats a la via pública, cartells i postals, adhesius i motxilles que es distribuiran entre els nois i noies.

La difusió de la nova imatge i serveis de l’Oficina Jove, a més de veure’s per tota la ciutat, arribarà també a les aules de secundària mitjançant les tècniques informadores que es desplacen als instituts. Així mateix, mitjançant la Unitat Mòbil de Joventut, s’aproparà a diferents espais públics freqüentats pels joves.

Paral·lelament s’està renovant el web de l’oficina, que properament es publicarà al portal municipal www.sabadell.cat i on la ciutadania podrà trobar tots els serveis i informació relacionats amb aquest àmbit.

 

Crida a la participació

Així mateix, l’Oficina Jove convida els nois i noies de 12 a 25 anys a participar en la campanya, proposant-los que es facin un selfie al costat d’un dels muppis que aquesta té distribuïts per la ciutat. Després han d’anar a l’Oficina Jove, ubicada al Vapor Codina, mostrar la imatge i es podran endur una motxilla. Aquesta promoció estarà activa fins a esgotar existències.