La formació contarà amb tres dones com a regidores aquests últims mesos de mandat. Les mateixes tres dones que encapçalen la llista a les eleccions del 2023.

 

En una roda de premsa celebrada aquest divendres per la formació política, al Racó del Campanar, han anunciat la renúncia del fins ara regidor Lluís Perarnau. El mateix Perarnau ha explicat que els motius de la seva renúncia són “poder realitzar un relleu natural amb qui el mandat següent serà regidora també.

Aurora Murillo és la persona que el substituirà com a regidora els mesos que queden de mandat, ja que el segueix a la llista presentada per la Crida el 2019, però també és la candidata número 4 als comicis del 2023. Per aquest motiu, Perarnau ha explicat que la formació política ha pres la decisió de realitzar aquest traspàs ara, per tal de garantir la visibilitat de la qual pretenen sigui "la llista amb què aconseguiran el canvi que Sabadell necessita".

Durant la roda de premsa, el regidor ha explicat que continua la seva feina i compromís amb la Crida per Sabadell, només que des d'un altre espai, i ha reivindicat el tarannà de la formació, ja que defensa la feina col·lectiva i la no perpetuació dels càrrecs electes a les seves cadires.

“He sigut regidor durant cinc anys de la meva vida, i com sabeu a la Crida apostem pels relleus, per la no professionalització de la política i per la feina col·lectiva. Ara, continuaré formant part del col·lectiu, i ajudant a apropar les demandes ciutadanes a l’Ajuntament.” Explica Lluís Perarnau.

Durant la roda de premsa, diferents membres de l'organització han volgut mostrar el seu suport a la feina feta per Perarnau durant aquests anys de regidor, recordem que va estar dos anys el mandat anterior com a regidor de govern i responsable de policia i serveis públics, i durant aquest mandat com a regidor a l'oposició marcant molt a prop al PSC en la fiscalització de les empreses subcontractades.

Aurora Murillo ha volgut agrair-li la feina feta com a regidor i ha elogiat la feina feta tant dins com fora de la institució.

"Gràcies, Lluís per la teva tenacitat. Gràcies també per estar sempre del costat de les treballadores dels serveis públics i ajudar-les a organitzar-se col·lectivament perquè les seves demandes tinguin més força. Continuarem treballant, sempre amb tu al costat, per garantir un model de gestió públic."

Amb aquesta posada en escena, la formació ha volgut reivindicar la feina col·lectiva i les ganes i energies amb què afronten la imminent campanya electoral.