Així ho ha decidit la formació en la seva XXIVª Assemblea General, celebrada avui a al pati de l’Institut Pau Vila

 

Després de més d’un any sense realitzar assemblees generals de forma presencial a causa de la pandèmia, avui la Crida per Sabadell n’ha convocat una al pati de l'Institut Pau Vila per poder debatre cara a cara sobre qüestions de gran rellevància tot respectant les mesures de prevenció de la Covid-19.

Ens trobem quasi bé a l’equador del mandat del govern del tripartit PSC, Junts i Podem i la Crida considera que cal iniciar un procés per construir una alternativa veritablement transformadora que torni a governar a la ciutat. En aquest sentit, defensem que el PSC, a la pràctica, és un partit de dretes i que cal generar un pol d’esquerres fort per evitar que es consolidi la sociovergència.

Aurora Murillo, portaveu de l’organització, afirma: “Durant dos anys han venut molt fum i s’han fet moltes fotos, però la feina real que s’ha vist és ben poca i es nodreix en la seva majoria de l’herència del Govern de Transformació. Sabadell necessita una alternativa d’esquerres i transformadora.” 

L’Assemblea General de la Crida per Sabadell ha aprovat que treballarà per generar una candidatura forta i àmplia que, junt amb altres forces d’esquerres, garanteixin una alternativa transformadora al govern del PSC de cara a les eleccions municipals del 2023. Aurora Murillo conclou: “Fem una crida al teixit associatiu, social i polític per construir plegades l’alternativa que Sabadell necessita.”