També s'ha incrementat notablement els ajuts destinats als alumnes d’infantil, primària i secundària

20262__54_a_21Amb la voluntat de donar resposta a tots els infants en situació més vulnerable, el Govern de Sabadell ha impulsat aquest curs escolar un important increment en els ajuts de menjador escolar que reben els alumnes de la ciutat. Els ajuts menjador que enguany s’han concedit a infants que assisteixen a escoles bressol municipals sumen un total de 194, més del triple dels atorgats el curs passat, amb les aportacions de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sabadell.

Així mateix, l’Ajuntament ha incrementat en un 20% les partides per complementar els ajuts concedits per la Generalitat i el Consell Comarcal a alumnes d’infantil, primària i secundària i per a l’any 2015 s’han habilitat 43.000 € del fons de contingència per a ajuts d’infants que han quedat fora de la convocatòria. En total aquest 2015-2016, un total de 3.390 alumnes de bressol, infantil, primària i secundària de la ciutat compten amb ajut de menjador escolar, un 66,5% més que el curs anterior.

El curs passat es van concedir ajuts menjador a 62 alumnes escolaritzats a les escoles bressol municipals. Enguany se n’han concedit 194 (123 al 100%). D’altra banda, el curs passat eren beneficiaris dels ajuts de menjador escolar 1.973 alumnes d’infantil, primària i secundària de la ciutat, comptant les aportacions del Consell Comarcal i l’aportació municipal. Enguany en són beneficiaris 3.196 infants i joves.