Es tracta d'un augment de l'11% en relació a l'any anterior

 

Més d’una vintena d’esplais i federacions d’esplais rebran una subvenció per organitzar activitats de lleure educatiu aquest curs 2018-2019. Així ho ha aprovat aquest matí la Junta de Govern Local. El total de les aportacions municipals sumaran més de 50.000 euros, és a dir 5.000 euros (un 11%) més que l’any passat. Amb els ajuts, es promou i alhora es reconeix l’alt valor del lleure educatiu en la formació d’infants i adolescents.

L’increment de les subvencions va, així mateix, en coherència, amb l’apuntat pel Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu de Sabadell, que entre els seus objectius específics assenyala la necessitat de potenciar i promoure una educació en el lleure de qualitat a tota la ciutat.

Rebran subvenció els grups d’esplais Xivarri, Esquitx, Associació Esportiva Can Deu, La Teranyina, Xaloc, La llar del Vent, Falcons, Can Colapi, Pandora, Ludoteca Margarida Bedós, La Ganyota, El Triqui, La Baldufa, La Trepa, La Masia, La Branca, Rialla, L’Esparver, Secunde i les federacions Moviment d’Esplai del Vallès i Fundació Pere Tarrés. Així mateix, s'atorga una subvenció a l’Esplai La Ganyota –de la UES– pel programa d'activitats vinculat a la celebració del 25è aniversari.