Es treballa amb propietaris i llogaters i l’objectiu és garantir la seguretat del veïnat

 

Foto: Juanma Peláez (publicat a NacióSabadell)

L’Ajuntament de Sabadell acompanya des del passat divendres les famílies de l’immoble del carrer del Príncep de Viana, al barri de Ca n’Oriac, on el passat dia 25 va morir electrocutat un sabadellenc.

Així, entre avui i demà tècnics dels departaments d’Acció Social i d’Habitatge es reuneixen amb el veïnat dels deu pisos de què consta l’immoble amb la intenció d’acompanyar-los i assessorar-los mentre no poden retornar a casa. En aquests moments, 13 persones –que corresponen a 3 famílies– estan reallotjades en pensions, mentre que les 14 persones restants conviuen temporalment amb familiars i amics.

Avui ha tingut lloc una reunió a l’Ajuntament entre tècnics municipals de diversos departaments i representants dels Mossos d’Esquadra, de la Generalitat de Catalunya, dels Bombers de la Generalitat i de l’empresa subministradora de fluid elèctric. De la reunió es desprèn que, paral·lelament al procés d’instrucció judicial que ha de determinar la causa del traspàs, caldrà valorar i renovar la instal·lació elèctrica de l’edifici i, si s’escau, dels habitatges, per poder garantir així la seguretat de l’immoble. En aquests moments es treballa en la hipòtesi que el veïnat no pot tornar als seus habitatges de manera imminent, sinó que trigarà unes setmanes a fer-ho.