Ahir dijous es van donar a conèixer els resultats de la votació popular i els projectes guanyadors de la tercera edició del Retorn Social

[gallery size="medium" ids="4994,4993,4996,4995,4997,4998"]

L'auditori del Centre Cívic de Can Deu va acollir ahir la Gala del Retorn Social, on es van fer públics els projectes guanyadors de l’edició d’enguany. Un total de 14 projectes, 9 de la categoria de fins a 1000€ i 5 de la categoria de fins a 2.000€, van resultar els més votats pel miler de persones que van participar del procés de votació popular per internet i a la parada itinerant.

L’acte, presentat per l'Albert Gonzàlez, va començar amb una breu explicació sobre el Retorn Social, recordant que els diners que s’hi destinen provenen del romanent dels sous de les regidores de la Crida, que tenen un topall salarial establert pel seu codi ètic. Aquest any, la suma repartida ha estat de 16.000€. A continuació, diversos membres del Grup de Seguiment del Retorn Social van explicar els criteris de selecció prèvia dels projectes i el procés de votació popular.

Finalment es van anunciar els projectes guanyadors de les dues categories. Els més votats en la categoria de fins a 1000€ van ser: 'El Rodal' de la botiga cooperativa 'El Rodal'; ‘Intervencions assistides’ de la Lliga protectora dels animals; i el ‘Seminari Feminista’ de Justa Revolta. En la categoria de projectes de fins a 2.000€, els més votats van ser el projecte de Volem la Caserna; ‘Aprenentatge, estimulació multisensorial i benestar emocional’ de l'Escola especial Xaloc; i ‘Projecte Dona’ d'Actua Vallès.

Com a Crida per Sabadell donem l'enhorabona a totes les entitats i associacions guanyadores. Ens omple haver pogut aportar el nostre granet de sorra per que aquestes puguin seguir desenvolupant la seva valuosa tasca. Alhora, volem agrair la participació a totes les que s'han presentat, hagin guanyat o no. Els diners del Retorn Social arriben on arriben, però gràcies al seu entusiasme i al seu compromís, arribaran tan lluny com vulguin.

[gallery columns="4" size="medium" ids="4999,5000,5001,5002"]