La formació política ha explicat que la decisió és laboral i que aquest relleu, com la resta, ja estava preparat per a quan fos necessari.



Aquest dijous a la tarda, a una roda de premsa celebrada a la plaça Doctor Robert, la Crida per Sabadell ha anunciat la renúncia de l’actual regidora i portaveu del grup municipal, Nani Valero, i ha explicat els relleus que es duran a terme. 

Les causes d’aquesta dimissió són per motius laborals, donat que la regidora estava pendent d’un procés d’estabilització de la seva plaça que ocupava des de fa anys com a interina.

“Érem conscients que la situació laboral de la Nani ens demanaria fer aquest relleu en algun moment, i ha arribat ara. Com que estàvem preparades, la nostra cultura de democràcia participativa ens permet assumir aquest relleu amb tranquil·litat i amb mirada estratègica de futur.” Anuncia l’actual regidor Oriol Rifer.

Valero ha estat regidora entre el 2019 i el 2023 i portaveu del grup municipal en substitució de l’exalcalde Maties Serracant. Ara tornarà a la seva plaça com a tècnica de convivència al mateix Ajuntament de Sabadell i continuarà donant suport actiu a l’activitat de la formació política.

“Les que som regidores venim a posar cara i veu al missatge de moltes, des del privilegi de ser una representant de l’organització a l’Ajuntament i la responsabilitat que això implica. Ara, a mi em toca fer un pas al costat i alhora continuar acompanyant a les que ens representaran a la institució mentre seguim enfortint els moviments i les entitats.” Explica Valero.

Aurora Murillo serà la regidora que agafarà l’acta de regidora, la següent a l’ordre de la llista presentada a les eleccions de fa uns mesos, però les tasques de portaveu les assumirà l’actual regidora i número dos de la formació, Anna Lara.

L’anunci s’ha dut a terme amb una trentena de militants de la Crida que han expressat el seu suport a la regidora sortint i a les que seguiran fent de regidores.