L’Ajuntament de Sabadell donarà suport tècnic i econòmic a la campanya

383308-944-531La Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades de Sabadell, formada per 46 entitats i empreses i de la qual l’Ajuntament de Sabadell forma part, ha decidit adherir‐se a la campanya Casa nostra casa vostra, de conscienciació de la situació dels refugiats.

Els objectius principals de la campanya Casa nostra casa vostra passen per fer difusió i contribuir en la conscienciació de la situació que viuen les persones migrants i refugiades. També es vol sensibilitzar la població per impulsar una mobilització multitudinària dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Finalment, es pretén pressionar a les institucions catalanes perquè impulsin unes polítiques d’acollida efectives i reals que no acabin sent paper mullat.

Per tal de complir aquests objectius, Casa nostra casa vostra proposa un seguit d’accions principals, com és el cas d’un documental en format de sèrie a TV3, en què cinc sirians explicaran la seva història al camp de Vasilika (Grècia); també es convida les entitats i grups locals a organitzar accions als municipis; a més, l’11 de febrer es farà l’acte central amb un concert i un espectacle al Palau Sant Jordi que explicarà les migracions a Europa.

La campanya, que culminarà el 18 de febrer de 2017 amb una gran mobilització popular, l’impulsen centenars de persones a títol individual, col∙lectius i moviments socials, ONG, empreses del sector cultural de Catalunya i des d’ara també compta amb el suport de la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades.

 

Joan Dausà actuarà al Racó del Campanar

El cantant i compositor Joan Dausà actuarà el proper dimarts, 20 de desembre, a les 7 de la tarda al Racó del Campanar. El cantant està fent una gira de petits concerts al carrer que el portarà per cinc ciutats catalanes, on interpretarà la cançó Com plora el mar, dedicada a la crisi dels refugiats i que ajudarà a difondre la campanya Casa nostra casa vostra.