El Centre Cívic de Can Rull acollirà la Jornada de Sobirania Alimentària, aquest dissabte a partir de les 9.30h

Jornada sobirania alimentaria webEl proper dissabte 23 de gener es realitzarà la Jornada oberta sobre Sobirania Alimentària, que pretén generar un debat sobre com abordar l’emergència alimentària des d’un model que no sigui assitencialista i amb propostes que ajudin a apoderar la població més desafavorida. L’objectiu de la jornada és conèixer i ampliar el discurs sobre la sobirania alimentària, conèixer-ne alguna experiència i crear debat i reflexió que pugui ser útil per a la concreció d’actuacions locals.

La jornada s’iniciarà amb una introducció al concepte de Sobirania Alimentària i el malbaratament d’aliments a càrrec de Xavier Montagut, membre de la Xarxa de Consum Solidari i de l'Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya. Pel que fa a l’emergència alimentària, es comptarà amb la participació de membres de diverses experiències locals com són Càritas, el Rebost Solidari i el grup d’Autogestió de la PAHC de Sabadell. A la jornada també es farà un recorregut per diferents iniciatives, dins i fora de l’administració, amb projectes com els menjadors escolars ecològics, els horts socials i experiències sobre aprofitament d’aliments.

La jornada, la quarta que es realitza dins d’aquest cicle de Jornades de Sobiranies de la Crida, començarà a les 9.30h al Centre Cívic de Can Rull i és oberta a la participació de tots els veïns i veïnes de la ciutat.