Aquest mes de desembre us convidem a participar de les sessionsde debat i formació que organitzem de la mà del Seminari d'Economia Crítica Taifa. 

AF_TAIFAAl llarg dels darrers mesos, hem realitzat una tasca intensa per a consensuar les aspiracions, principis i estratègies de la Crida, entre totes les persones que hi participem.  En aquest procés, s'han generat multitud de debats entorn el perquè, el com i el per a què d'aquest camí que hem decidit construir col·lectivament i s'han establert les estructures que volem que el sustentin.

Amb aquest seminari, pretenem construir espais de discussió més relaxada que reforcin i millorin els debats que hem tingut fins ara i que ens serveixin com a eina  per a comprendre millor la situació actual i els seus fonaments.  Dotar-nos d'aquesta eina de formació col·lectiva és essencial, al nostre entendre, per a poder seguir pensant quines alternatives posem sobre la taula amb sentit i coherència.

En aquesta ocasió i per aquest motiu, tindrem el luxe de comptar amb el Seminari d'Economia Crítica Taifa i els seus membres, que ens oferiran cinc sessions en les quals podrem analitzar i debatre amb més profunditat sobre diverses qüestions.

El Seminari d'Economia Crítica Taifa ja celebra 20 anys des de la seva construcció i ens ofereix elements per a l'anàlisi de les dinàmiques socials i econòmiques des d'una perspectiva crítica.

El preu de la matrícula és de 5 euros per tot el curs i gratuït per persones aturades. Totes les sessions tindran lloc al Casal Independentista i Popular Can Capablanca. Ja podeu realitzar les inscripcions al següent formulari.

Sessions:

'Conceptes, criteris i fonaments. Utòpics clàssics'

Dijous 4 de desembre a les 19.30 h.

'Algunes propostes d'experiències històriques i normatives'

Dimarts 9 de desembre a les 19.30 h.

 

'Socialisme del segle XXI i model autocentrat'

Dijous 11 de desembre a les 19.30 h.

 

'Municipalisme'

Dimarts 16 de desembre a les 19.30 h.

 

'Repensant l'aquí i l'ara'

Dijous 18 de desembre a les 19.30 h.

 

Us esperem!