L’alcaldable Nani Valero explica que el seu projecte de ciutat passa per respondre a les necessitats de cada barri i no deixar a ningú enrere amb visions centralistes que no arriben a totes les veïnes.


Aquest divendres a la tarda, després que ahir al vespre es donés el tret de sortida de la campanya, l’alcaldable de la Crida per Sabadell Nani Valero ha explicat, acompanyada dels 8 primers de la llista, el projecte de ciutat que proposen per a Sabadell. 

“La nostra proposta passa per no deixar a ningú enrere i cobrir les necessitats de totes les veïnes, visquin al barri que visquin. Per aconseguir-ho hem d’aconseguir que cadascun dels barris es converteixin en espais dignes on viure.” Comença l’alcaldable Nani Valero.

Amb el suport d’un mapa de Sabadell la formació mostra com es vol transformar la ciutat barri a barri convertint la ciutat grisa en una ciutat verda i comunicada entre barris tal com volem.

La Crida per Sabadell, vol fer de cadascun dels barris un espai digne per viure i a partir del seu lema Més Crida Més Vida explica algunes de les propostes a desenvolupar per fer possible una ciutat més Viva. 

  • Barris amb un espai públic pacificats que les veïnes hagin decidit el model de mobilitat.

  • Barris amb centralitat pròpia, amb equipaments i serveis necessaris per fer vida i per connectar amb la resta de la ciutat.

  • Barris en convivència i seguretat, mitjançant un programa d’intervenció que ajudi a les veïnes i entitats a teixir una societat més forta.

  • Barris amb Habitatge Públic de lloguer que no expulsin a les veïnes de la zona on han generat teixit.

  • Barris on cap petit negoci hagi de tancar amb una política redistributiva que no castiga al petit comerç i que generi comunitat.

  • Barris amb educació pública i de qualitat que no segregi i garanteixi una oferta adequada per a cada zona de la ciutat.

  • Barris on la violència masclista no tingui cabuda i que estiguin pensats amb doble perspectiva, d’igualtat de gènere i lgtbi.    




L’alcaldable de la Crida, juntament amb la número dos, Anna Lara i el número tres Oriol Rifer, han explicat aquests punts tot detallant que durant la campanya entraran en detalls de les propostes de cada eix a treballar per desenvolupar el projecte per tota la ciutat, sempre amb la participació i visió de les veïnes i les seves necessitats. 


“La força del nostre projecte resideix en el poder popular, volem per a cada barri, que les persones treballadores de la ciutat decideixin com ha de ser el barri on volen viure i que se sobrepassin els límits de la institució gràcies a la voluntat de les veïnes i veïns.” Explica l’alcaldable.


En definitiva, la formació presenta un projecte de ciutat per cobrir les necessitats de cada barri i no deixar a ningú enrere amb visions centralistes que no arriben a les veïnes.


“Tenim un projecte clar i de futur per a la ciutat. El nostre full de ruta pretén transformar Sabadell en una ciutat perquè la classe treballadora pugui viure-hi.” Conclou Valero.