Al Ple municipal l’alcaldessa amb el seu vot de qualitat ha decidit que no s’investigui res més. 

 

Avui, al ple municipal la Crida per Sabadell i la resta de l'oposició han demanat una comissió d'investigació per les suposades irregularitats dels contractes d'Smatsa i Saba denunciades pel regidor Jesús Rodríguez.

 

La seva portaveu, Nani Valero ha explicat que els expedients d'Smatsa als que s'han pogut accedir ens alerten sobre els procediments d'incompliments que no s'estan sancionant ni fiscalitzant per part del govern del PSC.

 

Estem parlant que entre els mesos de maig i setembre, mesos de màxima necessitat, només es neteja 1 de cada 5 contenidors i es deixa d'escombrar el 40% dels carrers. Ens sembla més que necessari investigar per què no s'està actuant contra l'empresa amb aquests incompliments

 

També han volgut posar el focus a les possibles irregularitats de SABA de les que diuen “no hem rebut cap informació des de fa un any tot i que l'ajuntament haurà d'indemnitzar a l'empresa amb 1,3 milions”.

 

La formació ha denunciat que el PSC sempre té una excusa per no fiscalitzar aquests contractes i davant de denúncies de la gent del seu propi partit miren cap a una altra banda.

 

Els mateixos expedients que hem pogut revisar després de molt demanar-ho indican que quan a l'empresa no li agrada com un tècnic fiscalitza, pretenen recusar-lo. I el PSC què fa? Doncs el de sempre, deixar que l'empresa que més cobra de l'ajuntament, continuï sense complir.