Considera que volen fer-se un rentat de cara i confondre la ciutadania

Foto: iSabadell

La Crida per Sabadell denuncia el cinisme i la hipocresia dels membres del Grup municipal del PSC davant l’anunci que van fer en roda de premsa la setmana passada. Segons el que ha transcendit als mitjans, el primer secretari del PSC, Pol Gibert,  va anunciar que “el PSC deixa l’acusació directa d’El Tallaret a Cal Balsach, no participant de forma directa en l’acusació” i ho fan perquè “cal prioritzar la política” (Font: iSabadell).

Davant d’aquest anunci, la Crida per Sabadell considera que “estem davant d’una pantomima cínica i hipòcrita per part dels qui han provocat que el procés de cessió de Cal Balsach a El Tallaret s’estigui dilatant en el temps”, ha expressat Sandra Alcaide, portaveu de l’organització. “El Sr. Ayuso té la poca vergonya de sortir dient que cal prioritzar la política, quan el que ha fet ell i el seu partit és judicialitzar-la i obstaculitzar un procés batallat i reivindicat pel veïnat de la Creu Alta”, ha afegit Alcaide.

A més, la Crida ha explicat que l’anunci pot portar a confusions de forma intencionada i fer creure que han retirat la denúncia, quan a la pràctica no canvia absolutament res del procés judicial contra el regidor Maties Serracant. El PSC afirma que no es presentaran com a acusació particular però ni retiren la denúncia ni fan cap escrit perquè s'aturi el procés. Això, a efectes pràctics, vol dir que segueixen com a denunciants i que el procés continua de forma autònoma per part de fiscalia un cop feta la denúncia.

“El procés s’engega i segueix endavant per culpa de la denúncia del PSC que, en cap cas, ha estat retirada i a efectes pràctics tot segueix igual” ha aclarit la portaveu de la Crida. “És un intent de rentat de cara d’un partit esquitxat de corrupció i sense rumb polític que es dedica a intentar impossibilitar l’avenç cap a polítiques transformadores” ha conclòs Alcaide.