Les regidores de la Crida fan públics els dubtes sobre la neutralitat del PSC, donat que un dels membres del partit i la llista electoral que s’ha presentat és el president de la fundació SMATSA. 

 

En una roda de premsa aquest divendres al matí, la Crida per Sabadell ha posat en dubte la neutralitat del PSC a l’hora de fiscalitzar l’empresa de residus i neteges de la ciutat donat que segons diuen “continua existint vinculació entre el partit i l’empresa”.

 

L’alcaldable de la Crida, Nani Valero explica que al novembre de l’any passat es va presentar l’Obra Social d’ Smatsa amb el seu president, l’exregidor socialista Ramon Burgués i que ara es presenta la llista del PSC a les eleccions del maig amb aquesta persona dins de les seves llistes també.

 

Ens ha semblat d’escàndol la decisió del PSC de continuar mantenint aquest vincle actiu i públic, tot i que el contracte i la seva possible vinculació amb el PSC està investigat a la peça 28 del cas Mercuri.

 

La formació ha posat el focus en les últimes notícies després de la destitució de govern del regidor responsable de residu, Jesús Rodríguez, i ha criticat que el PSC, presenti una llista a correcuita per tapar les ombres de dubtes que destacava el regidor fa unes setmanes, anunciant com a membre de la llista al president de la fundació d’ SMATSA.

 

No hem qüestionat mai, i no ho fem ara, qui va a les llistes de cap partit, però sí que demanem una mica de respecte cap a la ciutadania, després de tants anys de PSC a Sabadell, que no som ximples.” Conclou l’alcaldable.

 

La regidora Anna Lara recorda que el contracte d’ Smatsa és “un nyap del PSC que Sabadell s’ha menjat durant anys amb el que es pretén blanquejar les obres socials”.

 

El contracte de residus és un nyap que, a hores d’ara val cada any més diners a la ciutadania i que, torna a vincular-se amb la campanya electoral del PSC des del moment que el president de la seva fundació és membre de la llista electoral del partit” explica.

 

La regidora recorda que encara està en dubte el possible pagament del sopar de campanya del PSC per una empresa concessionària anys enrere. I que “el PSC no ha fet cap esforç per fer net de la trama del mercuri i reafirma amb la seva llista la relació del seu partit amb l'obra social d'una empresa concessionària” mentre conclou que no deixaran de fiscalitzar cap mena de possible irregularitat i de fer-la pública perquè Sabadell estigui ben informada.