El passat 29 de novembre, davant les 500 persones que omplien la sala Miguel Hernández a l'acte presentació de la Crida, es va anunciar el tret de sortida d'una campanya de recollida de 3.000 avals ciutadans. La campanya tenia tres objectius; sortir al carrer a explicar quina és a la proposta política de la Crida, prendre el pols de l'acollida del projecte i que fos participada de manera àmplia i activa.

Durant aquests dos mesos, més de 150 persones han participat i recollit 3.489 avals, s'han fet més de 40 punts informatius per tota la ciutat i 6 presentacions a diferents barris. Estan previstes 3 presentacions més durant els dies vinents i s'estan preparant ja els documents per afrontar les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Amb més força, la Crida continua el camí per impulsar un procés transformador a la ciutat que planti cara a les estructures mafioses que fa anys que la governen. Un procés que prioritzi les necessitats de la majoria i posi al centre del debat polític els drets socials i el benestar de les persones. És necessari continuar construint la xarxa i la sobirania dia a dia, als barris, al teixit associatiu o al lloc de treball. És imprescindible tenir un peu a l'Ajuntament i un altre al carrer. I és urgent que el proper 24 de maig la sacsejada electoral sigui prou forta per impedir un govern del PSC i alhora barrar el pas a la dreta.