Expressa la seva total solidaritat amb el Centre Social i amb la imprescindible tasca que desenvolupa a la ciutat i exigeix una lluita implacable contra el feixisme des de tots els àmbits

CejTYfjWIAA9B-FLa Crida per Sabadell rebutja la nova agressió feixista en forma de pintades amb missatges racistes, islamòfobs, masclistes i homòfobs signades amb adhesius amb esvàstiques i creus gammades nazis que va patir el Centre Social Alliberat L’Obrera la matinada del passat diumenge. Cal denunciar que no és el primer cop que L’Obrera rep aquest tipus d’atacs, insults i provocacions per part de neonazis de la ciutat. Per aquest motiu la Crida vol mostrar la seva total solidaritat amb el Centre Social i amb totes les activitats que s’hi duen a terme en pro d’una ciutat més autoorganitzada, justa i participativa des dels valors de l’antifeixisme, el feminisme i l’anticapitalisme.

Anna Lara, portaveu de la Crida ha expressat que “és precisament per aquesta trajectòria de lluita i compromís antifeixista del col·lectiu el que l’ha situat com a blanc d’aquests atacs per part de grups neonazis de la ciutat”. Lara també ha destacat que “cal combatre el feixisme i la xenofòbia des de tots els àmbits, des de l’organització i conscienciació de la classe obrera, sigui quina sigui la seva procedència, en espais de transformació social fins a l’autodefensa popular per a evitar qualsevol agressió, així com la decidida implicació de totes les institucions en la lluita contra l’extensió dels seus postulats i discursos d’odi i amb el total suport d’aquestes a totes les víctimes d’aquests grupuscles”. En aquest sentit Lara ha anunciat que “la Crida proposarà a la Comissió de la Convivència que l’Ajuntament de Sabadell es personi com a acusació popular en aquesta agressió contra el CSA L’Obrera i contra totes les agressions de caire feixista que es puguin produir en el futur”.