L’organització rupturista considera que la denúncia del PSC és una revenja política pel seu compromís amb la lluita contra la corrupció de l’anterior govern socialista

Cjy5RkkWsAA3DLLLa Crida per Sabadell ha reafirmat la gestió del govern municipal i del seu regidor Maties Serracant per donar compliment a la moció conjunta aprovada per unanimitat al Ple municipal del febrer de 2015 per cedir l’espai de Cal Balsach a l’Associació Casal “El Tallaret”. La cessió d’aquest espai municipal buit és una demanda històrica de les entitats del barri de la Creu Alta que ha estat validada democràticament i amb total transparència fins a tres vegades al Ple i amb la que la Crida i el Govern seguiran totalment compromesos. L’organització rupturista considera que la denúncia del PSC és una maniobra de revenja política pel ferm compromís de la Crida amb la lluita contra la corrupció de l’anterior govern socialista i acusa a Josep Ayuso i Maite Morao d’utilitzar el procés de cessió de l’espai a les diverses entitats que conformen “El Tallaret” per atacar amb finalitats partidistes al govern de transformació.

La militància de la Crida, en una Assemblea extraordinària amb la participació de més de cent persones, va explicitar l’absolut suport polític a Maties Serracant i a la gestió del procés de cessió de l’espai per part del govern i va decidir de forma col·lectiva, per coherència i compromís amb la transparència i com a gest polític de fermesa que Serracant deixi de forma temporal les seves responsabilitats dins del Govern municipal. El motiu d’aquesta mesura exemplificant és esvair qualsevol ombra de dubte respecte l’actuació del Govern i no donar cap marge a aquesta maniobra de revenja política per part del PSC.

Anna Lara, portaveu de la Crida, ha qualificat les denúncies per part del PSC de “denúncies trampa” i ha afirmat que “estem davant d’una operació de represàlia política contra la Crida i el Govern per la seva clara voluntat de lluitar contra la corrupció i fer net dins l’Ajuntament”. Lara ha recordat que “els dos denunciants, Ayuso i Morao, estan imputats des del mes de març passat per delictes contra l’ordenació del territori i prevaricació en el cas de Ca n’Alzina i per tant la seva única voluntat és intoxicar com a revenja per la lluita contra aquest i altres casos de corrupció del PSC, tant per part de l’Entesa com de la Crida. Segons Anna Lara “el suport polític de la nostra organització a la cessió de l’espai municipal a les entitats del barri i a la gestió del procés és absolut i a diferència de partits com el PSC, el gest polític de la Crida, que Serracant deixi temporalment les seves responsabilitats de govern, és una acció immediata i una manera de donar la cara, perquè no tenim res a amagar”.

Per la seva banda, el regidor de la Crida Maties Serracant ha afirmat que “cedir l’espai buit de Cal Balsach no és cap delicte, és donar resposta a la reivindicació històrica de les entitats del barri de la Creu Alta amb la que aquest govern seguirà fermament compromès”.

[gallery columns="2" size="large" ids="3049,3050"]