La candidatura d’esquerres subratlla el “paper clau” de l’acusació popular exercida per la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció i l’ALLAC 

041114-SBD-Lliure-de-Corrupció

 

La Crida per Sabadell ha volgut manifestar la seva satisfacció davant la sentència de la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ha condemnat als germans Bustos i a Daniel Fernández per tràfic d'influències a 1 any i 4 mesos de presó i 60.000 euros de multa cadascun. La portaveu i número 2 a la llista, Glòria Rubio, ha recordat que “encara queda molta neteja per fer, tot i que aquesta sentència és un element important en el procés de fer fora la màfia". Així mateix, l’advocada ha recalcat que el proper maig “estem davant d’una gran oportunitat per a transformar la ciutat, posar-la al servei de les persones i acabar amb la corrupció”.

Paral·lelament, la candidatura d'esquerres ha volgut destacar el paper de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció i l'ALLAC que ha qualificat de “determinants per esclarir el fets i arribar fins al final” com a principals impulsors de l'acusació popular. En aquesta línia Rubio, ha manifestat que "és imprescindible que superem l'etapa de la delegació i l'opacitat" i ha apuntat com a clau de volta per fer efectiva la transparència "la implicació de la ciutadania" .