El 3 de juny la formació va anunciar que obria una roda de contactes amb els diversos actors per construir una alternativa al PSC

 

El PSC ha demostrat ser incapaç de mirar més enllà dels interessos del seu partit, dominat per lògiques electoralistes que no fan cap bé a la ciutat i mostrant total submissió als dictats del seu partit des del govern de l’Estat espanyol. També ha fet evident de forma reiterada la seva incapacitat, o manca de voluntat, per trencar amb el seu passat corrupte més immediat. No només estan impedint que l’Ajuntament de Sabadell exerceixi, a la pràctica, d’acusació particular en el cas Mercuri sinó que han retornat els tractes de favor envers empreses com SMATSA o CASSA.

Davant aquests elements, entre molts d’altres, es fa necessària una alternativa de govern a Sabadell. Una alternativa que sigui nítidament d’esquerres i que no vulneri sistemàticament els drets nacionals, civils i polítics com fa la dreta espanyolista i monàrquica de la qual forma part el PSC. La marxa de Lourdes Ciuró va obrir una finestra d’oportunitat en aquest sentit, pel qual des de la Crida vam iniciar una roda de contacte amb diversos grups municipals i entitats socials de la ciutat per treballar conjuntament una alternativa.

Durant aquestes setmanes, després de diverses reunions amb cada un dels grups als quals interpel·làvem per tirar endavant aquesta proposta, considerem oportú mantenir oberta la roda de contactes per continuar treballant en una alternativa que no només és possible sinó que és necessària. Necessitem una alternativa per treure la ciutat de la letargia i la foscor i fer de Sabadell la capital dels drets socials i polítics, del feminisme, de la lluita contra l’emergència climàtica i, en definitiva, seguir transformant Sabadell en una ciutat a la qual valgui la pena viure.