L’organització fa autocrítica i es disculpa públicament davant les informacions imprecises i aquells continguts que en cap cas haurien d’haver estat accessibles des de la pàgina

Després d’un procés de valoració de la web Diners i favors, el treball realitzat entorn la denúncia de la corrupció que ha patit Sabadell els darrers anys, la Crida per Sabadell ha valorat que globalment aquest treball ha estat positiu. Alhora però, ha estat autocrítica amb l’apartat concret de la ‘Xarxa de favors’ per la imprecisió i poca claredat d’algunes de les informacions que hi apareixien així com per alguns continguts que s’han fet públics a la web de forma errònia i inexcusable. En aquest sentit, l’organització ha decidit retirar aquest apartat de la web i demanar disculpes públiques a totes aquelles persones que s’hagin pogut sentir afectades.

Finalment, l’organització, ha reiterat el seu compromís en “fer net i posar llums i taquígrafs damunt de qualsevol ombra de corrupció a la ciutat”. A la vegada, ha mantingut la intenció de destapar la xarxa corrupta que es va generar entorn al PSC de Manuel Bustos i que ha quedat destapada públicament arran del Cas Mercuri.