La formació organitza un acte musicalitzat per l’artista Lu Rois per presentar les propostes que aconseguiran una ciutat feminista, per tant, més justa.



Coincidint amb el dia internacional contra la LGBTifòbia, la Crida per Sabadell ha realitzat un acte en què han participat les artistes Lu Rois i Ester Amiel presentat per l'experta en polítiques de gènere i candidata a la llista Georgina Monge.


Al mateix acte s’han reivindicat les polítiques, en matèria de gènere, dutes a terme durant el mandat anterior per la regidora de la formació, Míriam Ferràndiz, i s’han presentat les noves propostes amb les actuals candidates Carmina Carreras, Laura Àlvarez.


L’exregidora Miriam Ferràndiz ha explicat que durant mandat 2015-2019 es va situar a Sabadell en un municipi pioner en polítiques de gènere amb la municipalització del servei d’atenció psicològica del SIAD o el pla d’igualtat i LGTBI com a primer pilar que inclogués la perspectiva LGTBI.


La candidata número 6 a la llista de la Crida, Carmina Carreras ha explicat que “proposem la creació d’un Servei Integral d’Atenció a les Cures, que informi, assessori i derivi a tots els serveis de cura que es proveeixen des de les diferents institucions, i que, al mateix temps, promogui polítiques en tots els àmbits que encara avui en dia estan descoberts en matèria de cures.”


I li ha acabat afirmant que “mentre hi hagi qui pateix violència hi haurà qui exerceix violència. És per això que impulsarem l’obertura d’un servei d’atenció a homes.”


La candidata número 10 a la llista de la Crida, Laura Àlvarez, que ha sigut l'última a intervenir, ha explicat que “La transformació feminista s’ha de fer també internament en l’àmbit de la institució i que per això considerem essencial la formació en matèria de gènere de tot el personal municipal.”


I ha conclòs amb el clar compromís de la Crida a què hi hagi paritat de gènere en tots els espais i òrgans de decisió d’abast municipal.


La Crida per Sabadell afirma que sense feminisme no hi ha justícia i que cal promoure polítiques feministes transformadores que vagin més enllà de les rentades d’imatges, i que promoguin una redistribució, representació i visibilització de les dones a la ciutat de Sabadell.