El regidor de la Crida, Oriol Rifer, demana que el nou PAM respongui estratègicament a les necessitats reals de les veïnes de Sabadell.


Aquest dijous al matí la Crida per Sabadell ha realitzat una roda de premsa per presentar la moció del ple de gener. Els regidors Anna Lara i Oriol Rifer han explicat la necessitat d’un Pla de Mandat que marqui les prioritats estratègiques d’aquest govern.


La portaveu de la formació, Anna Lara, ha explicat la moció que consisteix a exigir això que per llei és obligatori de qualsevol govern municipal, la presentació del Pla de Mandat del govern al ple de l’Ajuntament. La portaveu del grup municipal ha denunciat la manera de procedir habitual del PSC en aquests temes:


“El PSC fa que les veïnes estiguin allunyades de les decisions que es prenen a la institució i trenca una relació saludable i democràtica amb l’Ajuntament. No es poden anunciar les coses a mitjans sense donar peu a parlar amb la ciutat.”


El grup municipal defensa que el Pla de Mandat ha de ser una eina que respongui a les necessitats immediates, però sobretot que abordi els desafiaments de Sabadell dels anys vinents.


Per aquest motiu el regidor Oriol Rifer demana que el govern deixi enrere les polítiques de titulars i marqui necessitats reals de les veïnes i veïns. Fan una proposta marcant les necessitats que des de la Crida es pensen fonamentals, i el seu regidor, Oriol Rifer l’explica així:

“La mirada electoralista del PSC no pot marcar les necessitats reals de qui vivim a Sabadell. Així doncs, instem el govern a afrontar la realitat de cara i donar respostes contundents en aspectes clau com l’accés a l’habitatge i als serveis bàsics o lluita per revertir la situació d’emergència climàtica.”

Per finalitzar la Roda de Premsa, la formació indica algunes de les propostes que pensen imprescindibles a l'hora de posar fil a l’agulla a les necessitats reals de la ciutat.


“No entendríem un pla de mandat amb macro propostes i sense una aposta decidida de canvi de paradigma en termes de transport i contaminació ni en termes de serveis bàsics per a les persones.” Conclou el regidor Oriol Rifer.