La Formació vol recuperar l’espai i denuncia que el 2008 va finalitzar el conveni de cessió i s’està incomplint des de fa 15 anys.


Aquest dilluns al matí, la Crida per Sabadell ha presentat la seva moció pel Ple de Novembre en una roda de premsa realitzada per la seva portaveu, Anna Lara, i el regidor Oriol Rifer. 


La regidora i portaveu, Lara, ha explicat el procés que ha portat des del 2008 a què el departament d’interior estigui ocupant sense cap conveni l’espai municipal.


“Fa quinze anys que Mossos havia d’haver alliberat aquest espai municipal i restaurat la seva situació inicial” explica Lara. “Durant dècades han anat donant llargues als diferents governs municipals i és hora de què l’Ajuntament en bloc reclami aquest espai com a propi.”


El conveni que permetia als Mossos d’esquadra fer ús de l’espai com a aparcament va acabar l’any 2008 i des de llavors no s’ha fet cap passa per part del departament per alliberar i restaurar l’espai. 

  

L’any 2013, l’Entesa per Sabadell ja va presentar a Ple una moció per demanar a interior l’alliberament de l’espai, però en aquell moment el PSC no va votar a favor, ja que al·legava que volien negociar per tal de treure-li algun benefici d’intercanvi. 

Davant d’això, la portaveu de la Crida declara:


“Confiem que deu anys després, el PSC ha vist que no només no hem tret res a canvi, sinó que no hem recuperat l’espai” I la portaveu afirma que “No tenim dubtes de què se sumarà tothom a la demanda de recuperació d’aquest espai.”


La Crida vol recuperar l’espai i creu que s’ha de restituir l’espai per tal de facilitar que serveixi a futur com per exemple l’ampliació del parc agrari en un moment en què s’està veient greument afectat.