La formació política desmunta la proposta actual del govern amb la que pretenen beneficiar a Naturgy per un espai que no compleix els criteris necessaris per al parc de Bombers.



La Crida ha presentat avui en roda de premsa la seva proposta d’emplaçament per al futur parc de Bombers de Sabadell. La proposta és construir-lo en un terreny de propietat municipal amb una ubicació de resposta ràpida i que compliria amb tots els criteris requerits. L’espai municipal proposat se situa entre els carrers de Joaquim Blume, Francesc Eixamenis i Domènech i Montaner.



Asseguren que l’actual proposta del govern és limitat, en un lloc residencial i amb sortides dificultoses per la urgència del servei mentre que la proposta que la Crida fa compleix amb els criteris d’accessibilitat, no molesta al veïnat i disposa d’un terreny prou gran, de titularitat municipal, per poder construir-lo.


"La nostra proposta fa que es pugui construir amb la realitat que necessita el parc de Bombers amb sortides accessibles, xarxes viàries ràpides bàsiques, connexió amb tots els punts de la ciutat i un baix impacte de contaminació acústica.” Explica la regidora Aurora Murillo


Per a la formació, la ubicació que el govern municipal ha proposat, l’antiga fàbrica del gas al carrer Buixeda, no compleix amb les necessitats del servei.


“No compartim la proposta del PSC que pretén fer un nyap amb milions d’euros públics en un espai que no contempla les necessitats reals del servei, tot per garantir aquest acord amb una empresa com és Naturgy, que com ha demostrat sobrades vegades no pretén beneficiar a la ciutat en cap moment, sinó a ells mateixos.” Conclou Aurora Murillo.