La cloenda de la campanya FemLlengua FemCultura que va començar la diada de Sant Jordi es durà a terme amb un petit acte cultural en el qual es coneixerà el guanyador del concurs de micropoemes. 

 

Aquest diumenge dia 22 durant tot el matí, la Crida per Sabadell estarà a la plaça de la Creu Alta duent a terme activitats infantils, musicals i culturals en el que serà l’acte de cloenda de la campanya FemLlengua FemCultura. Aquesta campanya es va anunciar ara farà un mes durant la diada de Sant Jordi i es va convidar a tothom que volgués a participar del concurs de micropoemes per fomentar la llengua catalana. 

 

La recollida de micropoemes acabava diumenge passat “amb una participació bastant positiva” segons indica la portaveu de la Crida Aurora Murillo.

Durant aquesta setmana el jurat, conformat per la periodista Bel Zaballa, l’escriptor Roc Casagran, la filòloga Esther Saborido i els activistes culturals Guillem Fuster i Teresa Mira, deliberaran per tal de decidir quin serà el poema guanyador.

 

A l’acte de diumenge es coneixerà el poema guanyador a l’hora que es graffiteja en una paret per part de les artistes i dissenyadores urbanes Zurik i Marta Ro. També amenitzaran l’acte amb una actuació musical la cantant Lu Rois i l’escriptor Roc Casagran i s’organitzaran activitats infantils durant tot el matí.

 

La formació vol així posar el seu petit granet de sorra en el foment del català a la ciutat i demostrar que els actes culturals aterrats a la ciutat i sense grans macroprojectes són indispensables per tal de mantenir viva la cultura arreu de la ciutat.