La formació política respon als comunicats d’Smatsa, Usoc i UGT que acusen a la regidora Nani Valero de pràctiques mafioses i anuncia possibles accions legals 

La regidora de la Crida, Nani Valero, va contactar amb una treballadora d’Smatsa per parlar d’un tema totalment aliè a l’empresa. Durant la conversa li va donar a conèixer que s’estava fent un documental sobre el contracte de neteja i si volia participar-hi. La resposta de la treballadora va ser negativa i en cap cas va rebre cap pressió per part de la regidora.

La Crida per Sabadell coneix que s’està fent un documental sobre el contracte de recollida d'escombraries i neteja viària i la relació empresa-ajuntament perquè membres de l’organització han estat convidades a participar i a donar la seva visió. Cosa que seguirem fent, tal i com hem fet sempre. També seguirem parlant amb les treballadores municipals i de les empreses contractades. Sempre estarem a la seva disposició, per si necessiten fer-nos arribar qualsevol qüestió o compartir perspectives i debats. Escoltar a tothom és bàsic. Defensar les condicions de treball, també.

Lluís Perarnau, regidor: “Parlem amb els i les treballadores com hem fet sempre. En cap moment, mai, no hem pressionat ningú. Ens és del tot inconcebible que se’ns faci aquesta acusació. Però tampoc ens sorprèn degut a les continuades maniobres difamatòries de la direcció de l’empresa. La Crida per Sabadell no desistirà mai d’exigir a l’actual govern municipal la correcta fiscalització del contracte. Per més atacs que això ens comporti”. 

L’acusació de manipulació, pràctiques mafioses i intrusisme que contenen els comunicats de la direcció d’SMATSA i les seccions sindicals d’UGT i USOC no tenen res a veure amb la realitat. A la Crida per Sabadell estem fent les consultes legals pertinents davant la difamació i l’atac a l’honor de la portaveu del grup municipal.