L’organització reafirma el seu compromís en seguir treballant per fer possible i efectiva la cessió de l’espai al Casal El Tallaret

La Crida lamenta els darrers episodis denunciats pel col·lectiu del Casal El Tallaret i no comparteix les formes en que s’han dut a terme. Des de l’organització s’assumeix la responsabilitat, tot i que vol aclarir que el canvi de panys de l’espai efectuat la setmana passada no va ser, en cap cas, una ordre política sinó una sèrie de decisions i accions preses per personal tècnic de l’Ajuntament.

Des de la Crida ja s’ha traslladat personalment aquesta explicació als representats del col·lectiu, de la mateixa manera que s’ha reiterat en el compromís que té l’organització en la lluita per aconseguir que la cessió de l’espai es faci efectiva el més aviat possible.

Cal recordar que un dels regidors de la Crida va ser denunciat per dues de les persones imputades per corrupció pel cas de Ca n’Alzina, entre elles l’actual portaveu del PSC Josep Ayuso, en relació amb la cessió de Cal Balsach al col·lectiu El Tallaret. Aquesta denúncia, més enllà dels costos personals i polítics per l’organització va fer que s’aturés la tramitació de l’expedient de cessió aprovada unànimement pel Ple municipal del febrer de 2015, provocant un bloqueig que arriba fins a dia d’avui.

“El compromís que té la Crida amb el procés de cessió de l’espai de Cal Balsach al veïnat de la Creu Alta és inqüestionable i el preu que estem pagant nosaltres és molt car”, ha expressat Sandra Alcaide, portaveu de la Crida. “Malgrat els esforços fets fins ara però som conscients del malestar que la dilatació del procés i els darrers fets ocorreguts hagin pogut provocar en els membres d’El Tallaret i farem tot el que estigui a les nostres mans per solucionar-ho”

A la vegada, la Crida també ha expressat que donarà suport a les decisions que prengui el col·lectiu, com sempre ha fet, i espera que “aquesta cursa d’obstacles administratius i jurídics acabi el més aviat possible”, ha conclòs Alcaide.