La portaveu de la Crida denuncia que no és la primera vegada que la consellera posa els seus interessos personals d’aliances amb el PSC per sobre de tot.

 

La mateixa consellera en declaracions divendres passat a Sabadell va explicar que les mesures penals alternatives en aquests moments trigaven 8 mesos a poder-se aplicar i, per tant aquests terminis de temps queden molt lluny de l’aplicació que s’ha fet a Bustos, qui a gaudit d’aquest règim des de fa prop d’un mes, quan en feia dos que havia ingressat a la presó. 

 

“La reinserció és una peça fonamental per qualsevol societat democràtica; tanmateix l’aplicació d’aquestes mesures s’ha de fer amb garanties i criteris objectius i no fonamentats en interessos particulars i partidistes. Amb decisions com aquestes es deixa encara més en dubte la confiança en què la justícia sigui igual per a tothom.” Ha explicat la Portaveu de la Crida.

 

No és la primera vegada, que la consellera demostra que els seus interessos personals d’aliances amb el PSC prevalen per sobre de tot. Fa uns mesos va muntar un escàndol explicant que “l’independentisme no existia i que Junts pactaria amb el PSC també a l’estat espanyol sense problema. 

 

“Aquestes declaracions ja li van portar problemes amb el seu partit, que la va haver de desmentir immediatament, però l’exemple de Sabadell mostra que el seu criteri és defensar la seva cadireta sigui qui sigui amb qui pacti, i ens preocupa que aquest moviment al departament de justícia hagi vingut derivat del seu acord amb el PSC també a Sabadell.” Declara Nani Valero. 

 

La formació també ha demanat com la CUP i la plataforma lliure de corrupció la compareixença de la consellera, però ha anat un pas més enllà i ha demanat la seva dimissió fins que no s’aclareixin els fets. 

 

“No s’han aclarit els dubtes, més que raonables, que apunten cap a una decisió política, ja que tot i la recomanació de la comissió de presons penitenciaries de que no es concedís el tercer grau, la consellera ha tirat pel dret. Donades les vinculacions del PSC i Junts a Sabadell, demanem respostes, i mentre no les tinguem no creiem que la consellera sigui apta per aquest càrrec, i demanem la seva dimissió” Conclou la portaveu Nani Valero.