La formació demana a ERC que deixi de negociar amb el territori i la salut de les veïnes de Sabadell i del Vallès i els anima a defensar els interessos de les veïnes.

 

L’alcaldable de la Crida, Nani Valero, ha demanat en un comunicat a l’exalcalde i conseller sabadellenc, Juli Fernàndez, que no permeti al PSC desenterrar el Quart Cinturó després de dècades de lluita veïnal.

 

En un context d’emergència climàtica global en el que és obvi i constatat científicament que hem de reduir la mobilitat en vehicle privat i augmentar el transport públic de qualitat i accessible per revertir els efectes contaminants, el PSC i Junts segueixen volen imposar el seu projecte caduc de menysteniment del territori per asfalt.

 

“El que és preocupant és que ERC estigui negociant amb aquest projecte, ja se li digui Quart Cinturó o Ronda Nord. Demanem al conseller Juli Fernàndez i ERC que aturin aquesta deriva anacrònica que ens porta a dècades passades, ara que ja s’havia enterrat aquest model.” Explica l’alcaldable de la Crida Nani Valero.

 

La Crida vol fer valdre els trenta anys de lluita articulada de les veïnes per enterrar propostes caduques com aquesta, amb la Campanya contra el Quart Cinturó al capdavant.  “Tots aquests esforços s’haurien d’estar destinant a potenciar un transport públic que revertís la situació de contaminació actual. No es pot negociar amb la salut i el futur de les veïnes” conclou Nani Valero.