La formació política ratifica a Nani Valero com l’actual alcaldable i presenta un equip de 8 persones per recuperar la Sabadell més rebel.

 

A l’assemblea celebrada aquest dissabte, com ja és costum a l’espai polivalent del Nord, s’han escollit les vuit primeres persones que formaran l’equip inicial de la llista a la candidatura del 2023. Mitjançant un procés participatiu i obert que conclou la seva primera fase a aquesta assemblea s’han escollit les vuit primeres posicions d’aquesta llista.

 

Aquest procés ens fa créixer tant pel fet de formar un bon equip de treball representatiu de tota la ciutat, com pel fet d’apropar-nos més encara a les realitats de cada lluita a la ciutat.” Explica Aurora Murillo portaveu i número 4 de la llista de la Crida.

La formació ha ratificat per unanimitat l’equip escollit de les 8 primeres persones de la llista, encapçalada per l’actual regidora i portaveu Nani Valero i seguida per la també regidora Anna Lara, que continuaran al davant el projecte.

 

L’equip que avui s’ha volgut presentar pretén aglutinar moltes lluites i moviments socials i populars perquè, tal com explica el que serà número 3 de la llista Oriol Rifer “aconseguim el canvi polític que necessita Sabadell, i que només serà possible amb un fort arrelament social i popular i mantenint la independència de les entitats respecte a l’administració”.

 

L’actual regidora i propera número 2 de la Crida, Anna Lara ha volgut explicar que la Crida se sent forta per tal de plantar cara a qui vol privatitzar l’espai públic, la cultura, l’entorn o l’habitatge entre d’altres, i que continuarà donant suport i fent d’altaveu de les que lluiten per una Sabadell de totes, i no només d’unes poques.

En aquest sentit, ha volgut diferenciar la Crida d’altres partits afirmant que “a més de ser un partit antifeixista, feminista i ecologista ho som l'unic partit que no busca la professionalització de la política i que és de base municipalista. No ens devem a altres institucions estatals o nacionals, bancs o fons voltors ni grans conglomerats empresarials. Nosaltres només ens devem a Sabadell i som l’únic partit que podem dir que ens hi dediquem per sobre de tot”.

 

La regidora i alcaldable per la Crida, Nani Valero, ha conclòs la roda de premsa presentant l’equip conformat i el seu ordre i els ha presentat com a gent que estima la ciutat i la defensa des de fa anys en tots els seus àmbits d’aquells que tenen altres interessos ocults.  

Sortim molt reforçades d’aquesta assemblea amb la mirada posada en la ciutat i amb un equip de treball divers i amb empenta per tal de retornar a Sabadell la seva versió més rebel. Tenim un any a partir d’avui per remoure la ciutat i per fer de Sabadell la ciutat Rebel que totes necessitem.” Conclou Nani Valero.

 

L’equip dels 8 primers a concórrer a les llistes per la Crida per Sabadell el 2023 són: 

  1.   Nani Valero
  2.   Anna Lara
  3.   Oriol Rifer
  4.   Aurora Murillo
  5.   Allan Contreras
  6.   Mireia Duran
  7.   Carlos Torres
  8.   Pau Avellaneda

 

 

 

 

 

Algunes declaracions de la resta de l’equip:

 

Allan Contreras (número 5)

“Continuarem treballant per tal que Sabadell sigui una ciutat que garanteixi els drets de les persones migrades. Sabadell sempre ha sigut una ciutat d’acollida i volem què l’ajuntament sigui una eina més, real, per construir comunitat.”

Mireia Duran (número 6)

“Volem que les institucions estiguin al servei de les lluites de la ciutat i fem feina per posar el nostre granet de sorra per garantir que l’ajuntament sigui una eina per fer créixer la rebel·lia de la ciutat. La mobilització ciutadana és l’eina de canvi social.”

Pau Avellaneda (número 8)

“Treballem per fer de Sabadell una ciutat vivible amb més espais verds, més parcs per infants, un transport públic que ens permeti una mobilitat segura i que respecti el nostre ecosistema, i això ho farem possible des dels moviments en defensa del territori garantint que l’administració sigui una eina més.”

Carlos Torres (número 7)

“Sortim amb il·lusió, i amb la certesa de que som necessaris per a reforçar les lluites al carrer. Només amb autoorganització podrem revertir les retallades que sempre acaben afectant la classe treballadora, i des de la Crida treballarem per ser-hi sempre al costat de les que lluiten.”