Des de la Crida per Sabadell ens definim com l’únic partit de l’oposició que defensa les classes populars i les seves necessitats.



Davant les últimes notícies en què els partits d’esquerra de l’oposició han decidit col·laborar  amb el  model de ciutat del PSC, des de la Crida per Sabadell fem públic que aquesta no serà la nostra manera de fer oposició.

Ens mantenim fermes davant del partit de les privatitzacions, els pactes de macroprojectes amb empresaris que res tenen a veure amb la ciutat i els desnonaments i l’enviament massiu de veïnes a altres municipis per no atendre aquí les seves necessitats. Ens mantenim oposadament en contra d’un partit que en plena onada de sequera gasta aigua, que en plena emergència climàtica contamina i malmet el seu entorn natural i que no vol ni plantejar-se una transició ecosocial real.

Des de la Crida res tenim a treballar del bracet amb un PSC del Quart Cinturó, del SurfCity o del càstig en lloc de la mediació. Som aquí per defensar les necessitats reals de qui més ho necessita, i no ho farem amb qui les menysté. 

Nosaltres som les del Sí! Sí als drets de les treballadores i les classes populars, sí a una transició ecosocial real, sí al repartiment del capital i els qui més tenen paguin més i els que menys tenen paguin menys, sí a defensar els serveis públics de qualitat i a les que els realitzen, sí al producte de proximitat i sí a garantir els drets bàsics de les veïnes. I tot això per sobre de pactes, acords i llumetes que ens volen fer perdre de vista les situacions reals de les veïnes i veïns, també als partits de l’esquerra alternativa d’aquesta ciutat. 

Ens mantindrem ferms com a únic partit a l’esquerra del PSC que aporta una veu diversa i que defensa una Sabadell per ser viscuda per totes i no només per unes poques.