Després de les últimes eleccions municipals, la formació política va engegar un procés de debat estratègic amb la intenció de reforçar la seva acció política. 



La Crida per Sabadell ha celebrat el passat dissabte la primera de tres assemblees amb què pretenen posar al dia les seves formes de treball polític i organitzatiu i així estar preparades per un nou impuls que garanteixi una Crida més forta a la ciutat.


“Perquè només amb una Crida per Sabadell forta podrem tenir una ciutat més lliure, més justa i que garanteixi els drets de les classes populars.” Explica la seva portaveu Carmina Carreras.


L’emergència climàtica, la sequera, la pobresa cronificada i la manca de confiança en les polítiques públiques, que de manera sistèmica deceben a les veïnes, són reptes pels quals la Crida vol estar preparada, ja que l’essència de la formació és la de garantir unes millors condicions de vida de la classe treballadora.


Per aquest motiu la formació engega un procés de debat amb la intenció d’assolir una bona participació de la seva militància, i així ho ha mostrat aquest dissabte, on una cinquantena de persones s’han reunit per debatre sobre els reptes de futur de la ciutat i quin ha de ser el seu paper per assumir-los.


“Necessitem fer ús de la intel·ligència col·lectiva perquè el nostre projecte respongui a les necessitats més immediates. Sortir reforçades d’aquest procés i teixir una estratègia compartida amb els agents socials de la ciutat és la nostra prioritat.” Conclou la portaveu.