La formació ha explicat que el punt es troba a tocar de l’institut IES Arraona i és molt perillós, sobretot pels joves que el visiten.


 

El regidor de la Crida, Oriol Rifer, ha comunicat, aquest matí en un vídeo penjat a les seves xarxes socials que emprendran les mesures necessàries perquè tant l’Estat espanyol com el govern de Sabadell abordin de manera immediata la protecció d’aquell tram.


En aquest lloc de la línia ferroviària, just al costat d’una escola i un institut, trobem un punt de fàcil accés a la via que, ens consta, molts alumnes fan servir d’esbarjo. S’ha de protegir aquest espai per garantir la seguretat dels joves i les veïnes i veïns que hi passen.


Tot això passa en un context en què fa unes setmanes coneixíem la fatal notícia de 4 morts en un atropellament a Montmeló, i la passada setmana també se'n donava un altre a l’alçada de Cornellà.


El regidor Oriol Rifer, ha denunciat que la xarxa ferroviària requereix una mirada global d’aquests punts perillosos.


Cal fer un estudi exhaustiu de la Xarxa Ferroviària de la Ciutat per comprovar tots els punts calents com aquest que són zones de risc.” Conclou Rifer


La formació conclou la comunicació explicant que “mentre les competències viàries de Rodalies no es traspassin al govern català, l'estat espanyol i també l'ajuntament han de garantir la seguretat del veïnat.”