La formació política denuncia, amb una acció simbòlica, la deixadesa del PSC als problemes reals de la gent. Denuncien que volen tapar amb llumetes la manca de recursos als problemes reals de la gent. 


 


En una acció simbòlica realitzada aquest dimecres a la tarda a la plaça Sant Agustí de la Concòrdia, la Crida per Sabadell ha volgut simbolitzar el que consideren la hipocresia del govern del PSC, que aprova uns pressupostos que cada cop pensen menys en les que ho necessiten mentre es gasta més d'un milió d'euros en una campanya de Nadal centralitzada i poc inclusiva per a la ciutat.


A la roda de premsa que ha acompanyat l'acció, la portaveu de la formació, Nani Valero, ha denunciat que el govern municipal encapçalat per l'alcaldessa està donant l'esquena a les persones que més necessitats tenen a la ciutat i, d'altra banda, està malbaraten els recursos de Sabadell en llums per unes poques.


Amb el lema, "Per Nadal i sempre, volem llum a totes les llars" la formació ha denunciat que la pobresa s'està cronificant  i invisibilitzant mentre que el PSC, tant a Sabadell com a l'estat espanyol, governa només pels que més tenen.


"Per moltes llumetes que ens encengui, al gener, les famílies més vulnerables, continuaran sense poder pagar els subministraments més bàsics. Amb el milió d'euros que s'han gastat en la seva precampanya electoral amb aquest Nadal, imagineu si no s'hagués pogut ajudar a famílies que ho necessiten la ciutat."


La portaveu i alcaldable de la Crida conclou la seva intervenció anunciant que no és la primera vegada que el PSC "estira més la mà que la màniga i deixa les arques municipals en situacions ben precàries per les necessitats realment importants".



A la mateixa acció, que ha simbolitzat una encesa d'un arbre en una plaça del barri de la concòrdia, l'actual regidora i número dos a les llistes de la crida pel 2023, Anna Lara, ha detallat les despeses més significatives d'aquest Nadal organitzat pel PSC.


"Estem parlant de més d'un milió d'euros, i les despeses que encara no ens han arribat. Es tracta d'un 31% més que l'any passat, i gairebé tota abocada al voltant de l'Ajuntament i a publicitat de l'alcaldessa durant Nadal. Els hi estem pagant la precampanya amb fons públics mentre volen minimitzar l'impacte d'aquestes despeses."


La regidora Anna Lara ha detallat cadascuna de les despeses que fins ara el PSC ha realitzat en la campanya de Nadal, i ha donat dades tan significatives com que el famós Nadal als barris suposi només un 1,3% del pressupost total, o que la publicitat de l'alcaldessa a tots els actes de Nadal suposi quasi cinc vegades més que l'import destinat al Nadal als barris.


"Està clar que la seva manera de governar no és la que nosaltres voldríem, però aquesta acció la fem especialment per denunciar que la seva manera de governar no és la que les persones de Sabadell necessiten. L'any vinent serà dur per moltes famílies, i no podrem menjar llumetes." Conclou la regidora.