El PSC no accepta les responsabilitats en vers les condicions laborals dels treballadors de les empreses públiques i anuncia una denuncia a la Crida sense fonaments que tornarà a arxivar-se com les anteriors.


 


Novament, a Sabadell ens trobem amb la situació surrealista que si es qüestiona les maneres de procedir del PSC, aquest decideix denunciar per voler fer-nos callar. Ja va passar amb processos com el de El Tallaret, que van judicialitzar contra la Crida amb una voluntat de treure rèdit polític, afectant greument a l’entitat, i ara ho volen tornar al fer en aquest cas, per no donar cap explicació de les condicions laborals dels treballadors.


 


En aquesta ocasió ha sigut per demanar responsabilitats a l’empresa CASSA (companyia d'aigües de Sabadell) i a la seva vicepresidenta, Marta Farrés, de les condicions laborals dels treballadors, donat que aquest estiu, en plena onada de calor, va morir un dels seus treballadors.


CASSA té responsabilitat cap a les condicions laborals de les treballadores i treballadors i des de la Crida volem que es compleixin amb els protocols de seguretat i prevenció i que es dirimeixin responsabilitats si no s’han complert aquests protocols. Res de nou si pensem que aquest mateix dimarts el Ple va aprovar una moció, amb el vot favorable del PSC, en la que es demanava exactament això. 


 


La Crida per Sabadell exigeix coherència a l’alcaldessa i demana, que si vota a favor d’una moció per garantir les condicions laborals en onades de calor, no pot deixar de garantir que a l’empresa de la qual n'és vicepresidenta es donin aquestes condicions. 


 


Ni la nostra alcaldable, Nani Valero, ni la Crida per Sabadell, deixarà de realitzar les declaracions que calguin en aquesta línia, demanant responsabilitats i explicacions a qui és responsable de les condicions laborals de la plantilla. La pràctica del PSC de judicialitzar qualsevol activitat que els molesti, per intentar fer-nos callar, per desacreditar-nos i posar el focus en un relat inventat sobre la crispació, no ens ha aturat mai i no ho farà ara. Si volen rèdit polític, que treballin de debò per la ciutat.