La formació política denúncia que ERC Sabadell i el PSC-PSOE  volen treure-li un benefici a un espai que ja és de la ciutat, en comptes de posar el focus en habitar-lo d’una vegada.

 

La Crida per Sabadell manifesta la seva preocupació sobre de l’anunci realitzar ahir per ERC Sabadell en el que feia públic que s’ha inclòs la Caserna en la negociació dels pressupostos de l’Estat.

La formació política ha denunciat avui que tant el PSC-PSOE com ERC Sabadell estan mirant de treure-li un benefici a un espai que ja és de la ciutat i que s’hauria d’estar fent ús des de fa molts anys.

El 2020 es va fer pública una sentència que deixava clar que la Caserna sempre havia estat de la ciutat i que l’Ajuntament en té plena possessió. La mateixa sentència defensa la Caserna com un bé municipal de ple dret, així que deixa clar que s’hi pot disposar amb totes les garanties jurídiques.

Ja ho vam explicar fa dos anys, el PSC té l'obligació de recuperar la Caserna immediatament, perquè és nostra i hem de fer-ne ús. No parem de perdre el temps per culpa del PSC-PSOE des de fa dècades.” Explica l’alcaldable de la crida Nani Valero.

La formació ha volgut sortir públicament, l’endemà que ERC Sabadell anunciés que s’ha inclòs la Caserna dins del principi d’acord amb el PSOE als pressupostos de l’estat, per demostrar el seu rebuig a mercadejar amb un bé que ja és de la ciutat.

No entenem que la Caserna sigui ara una moneda de canvi d’un vot als pressupostos del PSOE, el mateix qui ens ha privat del seu ús durant tant de temps. La caserna és nostra, ho defensàvem abans, i ho continuem defensant ara amb una sentència que ho avala. El que hem de fer és fer-ne ús, i no necessitem el permís de ningú.” Conclou Valero.

Recuperant les propostes que ja fa dos anys feien al PSC, la Crida per Sabadell demana que es comenci a treballar en la rehabilitació dels 62 habitatges, com diu el Pla Local d’Habitatge, i que se’n faci ús de manera segura i temporal mentre s'activa un procés participatiu ampli de ciutat per definir els seus usos.