La portaveu de la Crida, Anna Lara, ha demanat actuacions urgents al govern per l’afectació d’una avaria greu a gran part de la ciutat en plena onada de calor.


La formació política demanava ahir mateix al govern del PSC que actués activament perque les veïnes i veïns de Sabadell puguin afrontar l’onada de calor amb suport de l’Ajuntament. La seva portaveu criticava les mesures de mínims que s’han posat en marxa i explicava que gran part dels anuncis que ha fet l’Ajuntament de Sabadell ni tan sols són reals, posant així més en risc encara a les veïnes que en volen fer ús.


Avui la ciutat s’ha aixecat amb una avaria greu que té afectació directa a alguns barris com Torrerromeu i Poblenou i que pot arribar a afectar en les properes hores a una part molt important de la ciutat deixant-los sense subministrament i sense pressió.


“Demanem que el PSC actuï de manera proactiva per alleugerir la situació de les veïnes que, en plena onada de calor, s’han quedat o es quedaran sense aigua. Portem un mes insistint en que les mesures del PSC per les onades de calor són mínimes i avui és urgentíssim revertir-les.” explica Lara.


La formació exigeix, com ja han posat en marxa altres municipis, piscines obertes i gratuïtes, ampliació dels horaris dels espais municipals amb climatització que critiquen que ara estan tancats a les hores de més calor, i acció directa amb les famílies en situació de vulnerabilitat.


“Estem patint la pitjor onada de calor d’aquest estiu i qui governa aquesta ciutat ha decidit de manera molt irresponsable, que no cal ampliar les mesures per pal·liar la calor. Les mesures són del tot insuficient i sembla que el govern sigui de vacances quan la ciutat és un forn.” Conclou la Portaveu.


La Crida ha demanat informació sobre l’avaria i anuncia que demanarà un informe complet sobre l’estat de la xarxa pública. “CASSA té beneficis milionaris amb la gestió de l’aigua pública. Que mínim que el manteniment de la xarxa sigui l’adequat per evitar aquests tipus d'avaries.”