La formació política ha aplegat més de 150 persones en un espectacle ple de simbolisme que ha contraposat la imatge actual gris de l’ajuntament amb la seva proposta plena de vida.


L’acte, que es va celebrar ahir a la nit a la plaça Doctor Robert, com a tret de sortida de la campanya, ha aplegat a més de 150 persones, moltes de les quals han participat en l’escenificació. 

El simbolisme de l’acte ha mostrat el canvi entre un ajuntament gris, ple d’idees que maltracten a les veïnes i veïns, com els desnonaments, el Surfcity o els cotxes per un escenari càlid, simbolitzat amb objectes del dia a dia i flors, l’aposta per la vida.

Durant l’acte l’alcaldable de la Crida, Nani Valero, i el candidat número 3, Oriol Rifer, han destacat les principals línies mestres i propostes de la Crida, enfocades en polítiques que permetin a la classe treballadora, les veïnes i veïns que hi viuen a la ciutat, viure a la ciutat respectant tots els seus drets. 

Habitatge, espai públic, ecologisme, feminisme, municipalitzacions, cultura i educació són algunes de les reivindicacions que s’han fet durant l’acte per aconseguir una Sabadell més Viva.

Un joc de llum, música i traca ha marcat el punt final de l’acte amb molta il·lusió, just abans de començar la primera encartellada de campanya.